Dacă te pasionează obiceiurile mexicane sau gustul preparatelor TEX-MEX și vrei să dezvolți această latură în România, SC TAQUERIA S.R.L. îți sare în ajutor cu un plan complet pentru franciză. Te ajutăm cu amenajarea spațiului, te punem în legătură cu toți furnizorii de care ai nevoie și te învățăm tot ce trebuie să știi despre management-ul restaurantului tău.

Indiferent că ești un antreprenor la început de drum, sau unul experimentat, planul de afacere pentru franciza TAQUERIA te va ajuta să-ți dezvolți businessul și să aduci preparatele mexicane în cultura și inimile românilor.

TAQUERIA – loc de mâncat TACOS – TACO fiind unul dintre cele mai populare preparate TEXAN-MEXICANE – a luat amploare în România încă din anul 2016 când am deschis restaurantul din Mall Promenada. Iubitorii de mâncare mexicană ne-au trecut imediat pragul și ne-au lăudat pentru gustul autentic, în schimb cei nefamiliarizați cu gustul mexican au rămas suprinși și au început să ne viziteze din ce în ce mai des, îndragostindu-se de savoarea preparatelor noastre.

Dacă ai întrebări despre franciza TAQUERIA, așteptăm un mesaj de la tine aici